04 június 2013

Megérkezett az új Lancia Ypsilon Elefantino

 
Az új, ötajtós Lancia Ypsilon fiatalos, a hagyományokkal szakító autó, amely ösztönösen ráérez a közönség igényeire, és saját maga teremt divatot - mindez különösen igaz az Elefantino különkiadásra! Az elefánt szerencsehozó kabalaállat, a hűség, a tisztelet és az elbűvölő személyiség jelképe: figurája nem véletlenül került az Ypsilon logó mellé, mintegy aláírásként a csomagtartó fedelére.


 A modellcsalád új belépőmodellje, a Silver felszereltségi szint alternatívájaként bevezetett, vadonatúj kivitel kifejezetten a fiatal vásárlóközönséget szólítja meg, akik ösztönösen azonosulnak azzal a 'metropolita' stílussal, amelyet a modell kifinomult karosszériaszínei - az új Türkiz kék mellett Sabbia bézs, Neve fehér, Pietra szürke, valamint a vadonatúj, kéttónusú Türkiz/Vulcano fekete -, az egyedi grafikával díszített külső tükörházak, a fényezett ajtókilincsek és az egyedi, fényezett dísztárcsák is szemléltetnek.

 Az új Ypsilon Elefantino közvetlen személyiségével összhangban minden karosszériaszínhez ugyanaz a könnyed, hétköznapi stílusú beltér társul: a bőr kormánykerék, a műszerfalon elhelyezett króm díszítések, valamint a türkiz vagy fukszia színű öltésekkel varrott, fekete szövetkárpitok (azonos színkombináció található a váltószoknyán és a fejtámlákon) a külső tükörházakkal, a dísztárcsákkal és a faron elhelyezett 'Elefantino' logóval együtt igazán feltűnő jelenséggé teszi a modellt. Végezetül a B-oszlopon elhelyezett, azonos árnyalatú matrica, valamint a műszerfal és az ülések díszítései egytől egyig az európai nagyvárosok által ihletett 'metropolita' személyiséget erősítik.

 Az új modell, amely az 1.2 8v benzin motorral, kézi sebességváltóval rendelhető. Az alapfelszerelés része a távirányítós központi zár, a bőr sebességváltó gomb és kormánykerék (utóbbi négy irányban állítható), a motoros mozgatású első ablakok, az 50/50 arányban osztott hátsó ülések, a magasságában állítható vezetőülés, a 15 colos keréktárcsa, a modern hatású, high-tech üléskárpitok, a rádió és a fűthető hátsó szélvédő. Ami a biztonságot illeti, vészfékrásegítővel kombinált blokkolásgátlós fékberendezés, kipörgésgátló és dombsegéd funkciókkal felvértezett menetstabilizáló rendszer, elülső és oldalsó légzsákok, valamint Isofix gyerekülés-rögzítő pontok szerepelnek a felszereltségi listán.

 Az Elefantino elválaszthatatlan a Lancia márkától. A cégalapító Vincenzo fia, Gianni Lancia még 1953-ban választotta ezt az állatot a feltörekvő Lancia versenyistálló jelképéül. Az elefánt szimbólum 1997-tól 2003-ig visszatért az új Lancia Y modellen (Blue, Red és Blues kivitelekben), és több mint 320.000 példányban népesítette be a városi utcákat - ez az összes eladott Y modell 45 százalékát jelentette. Az elbűvölő Elefantino most az új ötajtós Ypsilon modellen tér vissza, hogy a sikeres típust a fiatalabb vásárlók számára is elérhetővé tegye, így ők is részesülhetnek az egyedi vonalvezetésű, erőteljes személyiségű modell varázsából.

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Kapcsolódó képek


Csatolt file