05 december 2012

Fernando Alonso Lancia Themával jár

 
A Ferrari hagyományos, szezonzáró eseményén, az idén december 1-én és 2-án, a valenciai Ricardo Tormo de Cheste versenypályán megrendezett „Ferrari World Finals” rendezvényen Fernando Alonso, a Ferrari pilótája átvett a Lanciától egy Thema Executive 3.0 V6 (239 LE) MultiJet II típusú gépkocsit. 
 
A márka új globális zászlóshajóját néhány exkluzív stíluselem különbözteti meg a hétköznapi kivitelektől: ilyenek a két színnel kárpitozott bőrülések, a fűthető bőr kormánykerék, a Poltrona Frau bőrrel burkolt műszerfal, vagy a középkonzolon és az ajtópaneleken elhelyezett, kiváló minőségű, valódi fabetétek.
 
A króm elemekkel díszített, az utastér LED világításával jól harmonizáló, zafírkék megvilágítású műszerfalon megtalálható a UConnect Touch rendszer, a Lancia élvonalbeli, 8,4 colos érintőképernyővel felvértezett telematikai berendezése.
 
A modell bőséges felszerelése többek között Garmin navigációs rendszert, SD kártyaolvasót (MP3/WMA kompatibilis), iPod vezérlésére is alkalmas USB csatlakozót, DVD-lejátszót, valamint kétzónás klímaberendezést tartalmaz.
 
A Lancia Thema fedélzetén több mint hetven aktív és passzív biztonsági berendezés és megoldás gondoskodott arról, hogy a modell maximális ötcsillagos eredménnyel teljesítse az EuroNCAP nagy presztízsű törésteszt-sorozatát.
 
A Lancia Thema kétféle dízelmotorral (3.0 V6 MultiJet II 190, illetve 239 lóerővel), valamint a nagyteljesítményű 3.6 V6 Pentastar 286 LE benzinmotorral kapható; sebességváltója nyolcfokozatú automata.

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Kép


Download