Iratkozzon fel a hírlevélre

Iratkozzon fel az Stellantis Communications hírlevélre, és ismerje meg az összes újdonságot

23 jún. 2012

A Lancia a 69. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál fõtámogatója

A Lancia sorban a hetedik éve vállalja a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál fõtámogatójának megtisztelõ szerepét.

A Lancia a 69. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál fõtámogatója

A Lancia sorban a hetedik éve vállalja a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál fõtámogatójának megtisztelõ szerepét. Az idén augusztus 29. - szeptember 8. között megrendezésre kerülõ, nagy presztízsû filmszemlén az autómárka egy új Lancia Thema modellekbõl álló flottával segíti a szervezõk munkáját. A Thema az elsõ olyan zászlóshajó, amely két ipari kultúra legjavát egyesíti; jellegzetesen amerikai méreteit, karakterét és teljesítményét a Lanciától megszokott beltéri eleganciával, kényelemmel és exkluzivitással társítja. A Thema elõször a tavalyi Filmfesztiválon mutatkozott be, mint a rendezvény hivatalos autója, amely a VIP vendégeket és filmsztárokat szállította a piros szõnyeghez.
 
Az idei évben az új Lancia Flavia is szerephez jut, mint exkluzív szállítóeszköz. A velencei Lidón kabrió korábban még nem látta el ezt a különleges tisztet. A látványos modell a Lancia márka stílusjegyeit felvonultatva egyedi módon értelmezi újra a Chrysler 200 modellt az európai piacra; az autó elegáns, dinamikus megjelenésével kiemelkedik kategóriája mezõnyébõl. A ragyogó, 175 lóerõs 2,4 literes benzinmotorral és hatfokozatú automata sebességváltóval felszerelt új Lancia Flavia bõséges külméretekkel büszkélkedhet. A jármû kényelmes férõhelyet kínál akár négy felnõtt utas számára, és kifinomult vezetési élményt nyújt, legyen bár szó a mindennapos városi munkába járásról vagy lélegzetelálltó útvonalakon kanyargó, hétvégi kirándulásról. Az új modell lenyûgözi mindazokat, akik exkluzivitásra, modern technológiai megoldásokra és olasz ízlésre vágynak egyazon autóban.
 
A Lancia Café az idei évben is elmaradhatatlan eleme lesz a Fesztiválnak. A velencei Lidón, a Hotel Excelsior elõtti tengerre nézõ, exkluzív találkozóhely a tavalyi bemutatkozásánál bevált formátumot követi. Több mint 2000 négyzetméteres alapterületével a Lancia Café exkluzív, ám barátságos találkozóhely, ahol a tehetségek, a producerek és a sajtó képviselõi kényelmesen beszélgethetnek, vagy privát interjúkat készíthetnek a rendezõkkel és színészekkel. A Lancia Café mintegy 700 négyzetméternyi fedett, légkondicionált területet biztosít. Ezen kívül a végletekig kifinomult, exkluzív Lancia Café a márka, illetve produkciós vállalatok, magazinok és filmintézetek által szervezett eseményeknek és találkozóknak is helyet ad.
 
A 69. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál fõtámogatójaként a Lancia tovább erõsíti a mozgókép világához fûzõdõ kapcsolatait. Korábban már számos híres filmben jelentek meg a Lancia jármûvei: így többek között az Ismeretlen ismerõsök (I soliti ignoti, 1958), az Elõzés (Il sorpasso, 1962), az Egy férfi és egy nõ (Un homme et une femme, 1966), a Mélyvörös (Profondo rosso, 1975) és az Egy zsaru bõréért (Pour la peau d'un flic, 1981) címû alkotásokban. A márka 2006 óta támogatja a legjelentõsebb és legstílusosabb nemzetközi filmfesztiválokat. Nem szabad emellett megfeledkezni a Lancia szereplésérõl az olyan híres alkotásokban, mint mondjuk a Woody Allen által írt, a közelmúltban bemutatott „To Rome with Love”: a bájos környezetben, az olasz életstílust jelképezõ helyszíneken zajló könnyed, romantikus vígjátékban a Thema és a Delta modellek jelennek meg Róma utcáin. A márka legtöbb filmszereppel büszkélkedõ modellje a Delta, amely amellett, hogy reklámfilmjeiben Richard Gere oldalán játszott, a 2009-es „Angyalok és Démonok” címû thrillerben is szerephez jutott.

Iratkozzon fel a hírlevélre.

IRATKOZZON FEL MOST