04 március 2014

A Lancia a 2014. évi 2014 Genfi Autószalonon

A Lancia Genfben mutatja be a 2014-es Ypsilon Elefantino kollekciót. A modell márciustól lesz kapható három új karosszériaszínben (khaki-szürke, zafírkék és Carrara szürke) és három új, izgalmas kiegészítő színben (lime, görögdinnye és kókuszdió).

A három új kiegészítő szín remekül hangsúlyozza a csomagtartó fedelén helyet kapó Elefantino emblémát, valamint a dísztárcsákat és az oldalsó oszlopot ékesítő Y jelzést. A hűtőrács, a tükörházak és a dísztárcsák kétféle fényezéssel (fényes fekete vagy matt szürke) választhatók.

Az új, 2014-es Lancia Ypsilon Elefantino hatféle egyedi csomag segítségével szabható személyre, amelyek mindegyike követi a legújabb divat-trendeket. Mindhárom kiegészítő szín kétféle fényezéssel rendelhető. Az oldalsó oszlop és a dísztárcsák egyedi grafikákkal tehetők még különlegesebbé (a "Camouflage" a lime változathoz készült, az "Animalier" a görögdinnye verzióhoz, a "Pois" pedig a kókuszdió színhez). A tükörházak a "Colour Touch" csomag segítségével varázsolhatók személyre szólóan egyedivé. A dísztárcsák lime színű logó esetén sárga, görögdinnye szín esetén vörös, kókuszdió szín esetén pedig fehér fényezést kapnak.

A vadonatúj Urban Chic belső kárpitozás új, öltésekkel díszített mintás szövetekkel teszi hangulatosabbá az utasteret, amelyet a külső kiegészítő színnel összhangban lévő Ypsilon logó tesz teljessé. A műszerfal és az ajtópanelek új, fényes fekete vagy matt szürke fényezéssel választhatók.

Az Ypsilon modell számára a szín több mint esztétika: szerves részét képezi a gyártó eleganciára és vonzó megjelenésre alapozott termékfilozófiájának, hangsúlyozza a modell egyediségét, illetve segítségével mindenki saját ízlése szerint szabhatja testre autóját.

 

A modell bevezetése óta rendkívüli népszerűségnek örvend a dinamikus vezetést kedvelő fiatalok között, ami egyúttal pozitívan hatott a márka 2013-as eredményire, ezért fontosnak tartották a választék további bővítését.

Az új, 2014-es Elefantino 69 lóerős 1,2 literes benzinmotorral és mindhárom kiegészítő színben (lime, görögdinnye és kókuszdió) látható lesz a márka standján.

Az autószalonon megtekinthető 2014-es Ypsilon Elefantino gazdag felszereltséggel büszkélkedhet; klímavezérlés, elektronikus menetstabilizáló, rádió CD- és MP3-lejátszóval, Blue&Me kihangosító rendszer, bőrrel bevont sebességváltó-gomb és kormánykerék rádió-vezérlőgombokkal, elektromosan állítható külső visszapillantó tükrök és krómozott kipufogócső. Ezek mind a csomag részét képezik.

Az Ypsilon modellcsalád jelenleg négy kivitelből (Elefantino '14, Gold és Platinum felszereltségi szintek, illetve MOMODESIGN különkiadás) és ötféle motorból (1,2 Fire EVO II 69 LE, 1,2 Fire EVO II LPG 69 LE, 0,9 TwinAir85 LE kézi vagy robotizált sebességváltóval, 1,3 turbódízel MultiJet II 95 LE és 0,9 Turbo TwinAir metán 80 LE) áll.

Az Ypsilon Elle szintén a svájci autószalonon mutatkozik be. A jármű a szakértelem, divatos és kiváló minőségű anyagok és kifinomult, egyedi karosszériafényezés tökéletes kombinációjából született. A show autó nem egyszerű stílusgyakorlat, hanem az új, korlátozott darabszámú Ypsilon Elle modell néhány fő jellemzőjét vetíti előre. A végleges változat megjelenése a nyár végén várható.

A modell Elle logóval díszített sárvédőívekkel, kétszínű Cipria púder / gyöngyházfényű fekete fényezéssel, valamint a karosszéria színével harmonizáló, minőségi bőr és Galuchat hatású (minőségi, természetes gyöngyszerű textúra) Alcantara kárpittal látható a kiállításon.
A háttámlákat ékesítő grafikák teszik az autó belsejét még elegánsabbá. A kiállított modell egy 95 lóerős, 1,3 literes MultiJet II turbódízelt rejt magában, továbbá automata klímavezérléssel, elektromos külső visszapillantó tükrökkel, elektronikus menetstabilizálóval, CD- és MP3-lejátszós rádióval, Blue&Me kihangosító rendszerrel és a kormánykeréken található vezérlőgombokkal, valamint bőrrel bevont kormánykerékkel és sebességváltó-gombbal rendelkezik.

Az új Elle tovább erősíti a Lancia jelenlétét a divat világában. A show autó a szeptemberben debütáló végleges modell formavilágába enged betekintést. Az Elle a Lancia-elegancia tökéletes megtestesülése, és ékes bizonyítéka annak, hogy a márka folyamatosan keresi az új, modern, innovatív formákat. Minőségi anyagainak és egyedi stíluselemeinek köszönhetően bizonyára rendkívüli népszerűségre tesz majd szert azok körében, akik igazán egyedi és különleges autóra vágynak.

 

 

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Kép


Download