Iratkozzon fel a hírlevélre

Iratkozzon fel az Stellantis Communications hírlevélre, és ismerje meg az összes újdonságot

04 márc. 2014

A Lancia a 2014. évi 2014 Genfi Autószalonon

A Lancia Genfben mutatja be a 2014-es Ypsilon Elefantino kollekciót. A modell márciustól lesz kapható három új karosszériaszínben (khaki-szürke, zafírkék és Carrara szürke) és három új, izgalmas kiegészítõ színben (lime, görögdinnye és kókuszdió).

A Lancia a 2014. évi 2014 Genfi Autószalonon

A Lancia Genfben mutatja be a 2014-es Ypsilon Elefantino kollekciót. A modell márciustól lesz kapható három új karosszériaszínben (khaki-szürke, zafírkék és Carrara szürke) és három új, izgalmas kiegészítõ színben (lime, görögdinnye és kókuszdió).

A három új kiegészítõ szín remekül hangsúlyozza a csomagtartó fedelén helyet kapó Elefantino emblémát, valamint a dísztárcsákat és az oldalsó oszlopot ékesítõ Y jelzést. A hûtõrács, a tükörházak és a dísztárcsák kétféle fényezéssel (fényes fekete vagy matt szürke) választhatók.

Az új, 2014-es Lancia Ypsilon Elefantino hatféle egyedi csomag segítségével szabható személyre, amelyek mindegyike követi a legújabb divat-trendeket. Mindhárom kiegészítõ szín kétféle fényezéssel rendelhetõ. Az oldalsó oszlop és a dísztárcsák egyedi grafikákkal tehetõk még különlegesebbé (a "Camouflage" a lime változathoz készült, az "Animalier" a görögdinnye verzióhoz, a "Pois" pedig a kókuszdió színhez). A tükörházak a "Colour Touch" csomag segítségével varázsolhatók személyre szólóan egyedivé. A dísztárcsák lime színû logó esetén sárga, görögdinnye szín esetén vörös, kókuszdió szín esetén pedig fehér fényezést kapnak.

A vadonatúj Urban Chic belsõ kárpitozás új, öltésekkel díszített mintás szövetekkel teszi hangulatosabbá az utasteret, amelyet a külsõ kiegészítõ színnel összhangban lévõ Ypsilon logó tesz teljessé. A mûszerfal és az ajtópanelek új, fényes fekete vagy matt szürke fényezéssel választhatók.

Az Ypsilon modell számára a szín több mint esztétika: szerves részét képezi a gyártó eleganciára és vonzó megjelenésre alapozott termékfilozófiájának, hangsúlyozza a modell egyediségét, illetve segítségével mindenki saját ízlése szerint szabhatja testre autóját.

 

A modell bevezetése óta rendkívüli népszerûségnek örvend a dinamikus vezetést kedvelõ fiatalok között, ami egyúttal pozitívan hatott a márka 2013-as eredményire, ezért fontosnak tartották a választék további bõvítését.

Az új, 2014-es Elefantino 69 lóerõs 1,2 literes benzinmotorral és mindhárom kiegészítõ színben (lime, görögdinnye és kókuszdió) látható lesz a márka standján.

Az autószalonon megtekinthetõ 2014-es Ypsilon Elefantino gazdag felszereltséggel büszkélkedhet; klímavezérlés, elektronikus menetstabilizáló, rádió CD- és MP3-lejátszóval, Blue&Me kihangosító rendszer, bõrrel bevont sebességváltó-gomb és kormánykerék rádió-vezérlõgombokkal, elektromosan állítható külsõ visszapillantó tükrök és krómozott kipufogócsõ. Ezek mind a csomag részét képezik.

Az Ypsilon modellcsalád jelenleg négy kivitelbõl (Elefantino '14, Gold és Platinum felszereltségi szintek, illetve MOMODESIGN különkiadás) és ötféle motorból (1,2 Fire EVO II 69 LE, 1,2 Fire EVO II LPG 69 LE, 0,9 TwinAir85 LE kézi vagy robotizált sebességváltóval, 1,3 turbódízel MultiJet II 95 LE és 0,9 Turbo TwinAir metán 80 LE) áll.

Az Ypsilon Elle szintén a svájci autószalonon mutatkozik be. A jármû a szakértelem, divatos és kiváló minõségû anyagok és kifinomult, egyedi karosszériafényezés tökéletes kombinációjából született. A show autó nem egyszerû stílusgyakorlat, hanem az új, korlátozott darabszámú Ypsilon Elle modell néhány fõ jellemzõjét vetíti elõre. A végleges változat megjelenése a nyár végén várható.

A modell Elle logóval díszített sárvédõívekkel, kétszínû Cipria púder / gyöngyházfényû fekete fényezéssel, valamint a karosszéria színével harmonizáló, minõségi bõr és Galuchat hatású (minõségi, természetes gyöngyszerû textúra) Alcantara kárpittal látható a kiállításon.
A háttámlákat ékesítõ grafikák teszik az autó belsejét még elegánsabbá. A kiállított modell egy 95 lóerõs, 1,3 literes MultiJet II turbódízelt rejt magában, továbbá automata klímavezérléssel, elektromos külsõ visszapillantó tükrökkel, elektronikus menetstabilizálóval, CD- és MP3-lejátszós rádióval, Blue&Me kihangosító rendszerrel és a kormánykeréken található vezérlõgombokkal, valamint bõrrel bevont kormánykerékkel és sebességváltó-gombbal rendelkezik.

Az új Elle tovább erõsíti a Lancia jelenlétét a divat világában. A show autó a szeptemberben debütáló végleges modell formavilágába enged betekintést. Az Elle a Lancia-elegancia tökéletes megtestesülése, és ékes bizonyítéka annak, hogy a márka folyamatosan keresi az új, modern, innovatív formákat. Minõségi anyagainak és egyedi stíluselemeinek köszönhetõen bizonyára rendkívüli népszerûségre tesz majd szert azok körében, akik igazán egyedi és különleges autóra vágynak.

 

 

Iratkozzon fel a hírlevélre.

IRATKOZZON FEL MOST