02 október 2014

A Lancia a 2014-es Párizsi Nemzetközi Autószalonon


• A Lancia Ypsilon 2014-es kollekciójának legújabb tagja, a kifinomult ízlésű, legfrissebb divatot kedvelő nagyvárosi vevőkörnek tervezett Fashion City-Car büszkén parádézik a francia kifutón
• Az új Lancia Ypsilon ELLE vitathatatlanul az esemény sztárja. A márka eleganciájának legjobb kifejezője és a Lancia, kortárs, innovatív formák utáni folyamatos kutatásának bizonyítékaként az új különleges modellek színvilágát, a felhasznált anyagokat és finom kidolgozást a divat világa ihlette
• A reflektorfények a Lancia Ypsilon Elefantino '14 modellre is ráirányulnak, amely a görögdinnye piros színű állatmintás részletekkel jelenik meg a kiállításon
• A kiállítást az Ypsilon MOMODESIGN különleges modellje teszi teljessé, amelyik két, szerte a világon a formatervezés fejlődéséhez való hozzájárulásáról ismert híres olasz márka megújult együttműködésének eredménye

A Lancia Párizst választotta az új és kifinomult Ypsilon Elle bemutatására, amelynek értékesítése októberben indul a fő európai piacokon. A 2010-ben bemutatott első kiadás óriási sikerén felbuzdulva az új Elle a modell divat DNS-éhez hű színeket, anyagokat és exkluzív kidolgozást kínál: ezzel legerősebb kifejezője a Lancia eleganciájának és bizonyítéka a márka kortárs, innovatív formák utáni folyamatos kutatásának.

A sárvédőíven ELLE emblémát, a jármű karosszéria oszlopain pedig exkluzív Pied De Poul grafikát viselő új különleges modell három színben kapható (háromrétegű GLACÉE fehér, gyöngyházfényű GLAM Powder rózsaszín, és a kéttónusú GLAM Powder rószaszín / Vulcano fekete összetétel) stílusos Powder rózsaszín bőrrel és Elle grafikájú fekete Alcantara kárpittal.

A párizsi kifutón kétféle változat lesz látható - az egyik a kéttónusú GLAM Powder rószaszín / Vulcano fekete, míg a másik a gyöngyházfényű GLAM Powder rózsaszín külsővel - mindkettő 69 lóerős 1.2 literes benzin motorral szerelve. A Lancia a rá jellemző módon különleges figyelmet fordított a beltér kialakítására, amelyet fennköltté tesz a finom fekete Alcantara®-val kombinált rózsaszín bőr kárpit. Az Alcantara-t, ezt a rendkívüli anyagot a Lancia márka vezette be az autóiparba 1984-ben és azóta is jelen van az ikonikus és elegáns kisautóban annak első generációjától kezdve. Mindkét jármű gazdagon felszerelt többek között automata légkondicionálóval, elektromos visszapillantó tükrökkel, ESC-vel, CD MP3 rádióval, kormánykerékről vezérelhető Blue&Me rendszerrel, valamint bőrrel bevont kormánykerékkel és sebességváltó gombbal.

Az új Elle változat, a Lancia Ypsilon modell zászlóshajója, az autó lelkének egyedi szeletét képviseli s egy külön célcsoport igényét szolgálja ki.
Az Ypsilonból összesen öt változat érhető el - Elefantino ‘14, Arany és Platina, valamint az Elle és MOMODESIGN különleges kiadások - amelyek ötféle motorral szerelhetők: a 69 lóerős 1.2 literes Fire EVO II, a 69 lóerős 1.2 literes Fire EVO II LPG, a 85 lóerős 0.9 literes TwinAir kézi vagy robotizált sebességváltóval társítva, a 95 lóerős 1.3 literes turbodízel MultiJet II és a 80 lóerős 0.9 literes Turbo TwinAir Methane.

A kiállításon a 2014-es kollekciót a divat részleteire odafigyelő, kifinomult nagyvárosi vevőkörnek tervezett Fashion City Car két változata képviseli: egy Lancia Ypsilon Elefantino ‘14 és egy Lancia Ypsilon MOMODESIGN. A 69 lóerős 1.2 literes benzinmotorral szerelt első modell Neve fehér külsővel , ‘Görögdinnye' piros részletekkel készült. A jármű megjelenését tovább erősíti az ‘Állatmintás' készlet, amelynek különleges grafikájával az oldalsó oszlopokat és a dísztárcsákat lehet egyedivé tenni. A tartozékok magukban foglalják az automata légkondicionálót, a CD és MP3 lejátszós rádiót, ESC-t, kormánykerékről vezérelhető Blue&Me rendszert, ködfényszórókat, krómozott kipufogócsövet valamint a bőrrel bevont kormánykereket és sebességváltó gombot.

A szintén reflektorfényben fürdő Lancia Ypsilon MOMODESIGN két, szerte a világon a formatervezés fejlődéséhez nagymértékben hozzájáruló híres olasz márka együttműködéséből született különleges sorozat. A Lancia és a MOMODESIGN olyan rendkívül személyes formanyelvet teremtett, amely alkotásaikat kétségkívül a könnyen felismerhető dízájner termékek közé emeli. Egy egyedülálló szimbiózis, amely egyesíti a Lancia kifinomult és elegáns stílusát egy ikonikus milánói márka technológiájával és sportos megjelenésével.

A standon a nagyközönség megtekintheti az Ypsilon MOMODESIGN modellt is. A 95 lóerős 1.3 literes MultiJet motorral szerelt változat ennek a különleges sorozatú modellnek a sportos jellegét kihangsúlyozó kéttónusú KHAKI szürke/Matt fekete exkluzív külső festést és fekete belteret kapott.
A legfontosabb tartozékok között megtalálható az automata légkondicionáló, ESC, a CD és MP3 lejátszós hifi rendszer, bőrrel bevont kormánykerék és sebességváltó gomb, kormánykerékről vezérelhető Blue&Me rendszer, Magic Parking, sebességtartó automata, elektromos napfénytető, színezett üvegek, hátsó fejtámlák, esőérzékelő és 16 colos fekete színű könnyűfém keréktárcsák.

A Párizsi Autókiállítás arra is tökéletes alkalmat kínál, hogy a látogatók közelről is szemügyre vehessék a kifejezetten az Ypsilon Elle számára készített Alcantara ékszerek kollekcióját. Az Alcantara és a milánói műegyetem közös munkájának eredményei ezek az ékszerek, amelyeket a divattervező szakon tanító két fiatal tervező hozott létre.
Ez ismét csak azt bizonyítja, hogy a Lancia folyamatosan figyeli mind a kortárs tervezés, mind a kommunikáció új irányzatait. Erre példa a LanciaTrendVision.com oldal, a Lancia nemzetközi web magazinja amely több mint négy éve választja ki és támogatja számos kreatív művész kísérletezéseit. Ez egyfajta tehetségkutató laboratórium, amit a divatban, tervezésben, életstílusban, fényképezésben, művészetben és építészetben megjelenő új irányzatok felfedezésének szenteltek.

A Lancia Párizsban felállított standját értékes anyagok felhasználása jellemzi. A kiállítási terület szembeszökő színei elegánssá teszik és exkluzív stílust kölcsönöznek a területen található valamennyi tárgynak.
Ellentétét képezi a feketén lakkozott hátterű krómozott acél és üveg sima és fényesen tükröződő felületeinek a tűzött fehér bőr "demokratikus luxusa", amit tovább fokoznak a középső konzol Powder Pink Alcantara betétei. Végezetül, a kidolgozás gazdagsága és a puha formák végigkísérik a látogatókat az új Ypsilon Elle belső terének exkluzivitásába.

 

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Kép


Download