05 szeptember 2013

A 2013. évi Frankfurti Autószalonon debütál a Lancia Voyager S és a 2014-es Lancia Delta

A Lancia standja a 2013. évi Frankfurti Autószalonon

A ‘Város íze' koncepció a Lancia stand egészét meghatározza: jellemzője a kanyargó, hullámzó ívek folytonos áramlata, amelyet a fehér bőr és a fekete, tükröző felületek váltakozása rajzol ki. Ezek írják körül a kiállítási területeket, a márka minőségét és eleganciáját tükröző felszíneket és térbeli formákat, kiegészítve mindezt egy kifinomult, városias zamattal. Az elülső oszlopok mögött harmonikus vonalak teremtenek egységet fekete és fehér, fényes és matt között, utat mutatva a stand felfedezésére induló látogatóknak.

A Lancia frankfurti standján megtekinthetik a Lancia Voyager S modellt- Ezüstmetál fényezéssel, fekete bőr / szövet kárpitozással, az első ülések háttámláján elhelyezett ‘S' logóval -, valamint a Lancia Voyager Platinum változatát, a jellegzetes ‘Sötét acél' színben. Ezt a modellt elegáns fekete bőr és Alcantara beltér jellemzi. Mindkét Lancia Voyagert az új, 2,8 literes, 178 lóerős, közös nyomócsöves turbódízel motor hajtja, hatfokozatú automata sebességváltón keresztül.

Ugyancsak ellátogat a kiállításra egy 2014-es modellévi Lancia Delta Gold. A 120 lóerős 1.6 MultiJet dízelmotorral szerelt modell jellegzetessége az elegáns, kéttónusú fényezés (antracit szürke és fényes fekete), a xenon fényszóró és a ‘Gran Luce' napfénytető. A beltérben perforált bőrkárpit, Instant Nav műholdas navigációs berendezés, Blue&Me rendszer, valamint eső- és szürkület-érzékelő található. A kiállított modellt a Fiat és Chrysler csoportok alkatrész- és ügyfélszolgálati részlege, a Mopar® által kifejlesztett és forgalmazott kiegészítők - például krómozott tükörház, velúr padlószőnyegek, sportos pedálszett és egyedi lábtámasz - teszik különlegessé.

A stand látogatói emellett két Lancia Ypsilont is szemügyre vehetnek. Mindkettőt az 1.2 Fire EVO II 69 lóerős motorral és Start&Stop rendszerrel szerelték fel. Az első egy Elefantino kivitel, amely könnyen felismerhető bíbor fényezéséről, neonszín díszítőelemeiről és az Elefantino emblémáról. A másik Ypsilon egy exkluzív 'S MOMODESIGN' példány kétszínű Zaffiro kék /Matt fekete fényezéssel.

A Lancia frankfurti standjának ékköve a Lancia Thema egyik példánya: a „gránit kristály" szürke fényezésű nagyautó megjelenését a 20 colos keréktárcsák és a nagyteljesítményű, 286 lóerős 3.6 V6 Pentastar benzinmotor teszi impozánssá. Az autó utasterében bézs bőrkárpitozás, bőrrel borított műszerfal és 506 W zenei teljesítményű Alpine audiorendszer fokozza az exkluzivitást.

 

 

utolsó videók

összetett keresés

Keresés...

Feladó
Címzett
Keresés

Kapcsolódó képek